logo

Prefab kelder

Prefab kelder laten bouwen door Van Koppen Bouw

Prefab kelder

Een kelder is een waardevolle toevoeging voor een woning, omdat u hiermee extra ruimte krijgt in uw huis. Wist u dat het mogelijk is om een prefab kelder te bouwen, die vooraf in de werkplaats gemaakt wordt. Vervolgens wordt de kelder op locatie geplaatst.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Voordelen van prefab kelders

In de afgelopen jaren hebben we enkele prefab kelders geplaatst. We vertellen u dan ook graag meer over de voordelen hiervan.

  • Hoge kwaliteit: we maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor de kelder van uitmuntende kwaliteit is
  • Snelle plaatsing: de prefab kelder wordt vooraf gemaakt in de werkplaats en kan daardoor op locatie snel geplaatst worden
  • Veel mogelijkheden: de kelder wordt geheel op maat gemaakt volgens uw wensen, want er zijn legio mogelijkheden voor de kelder

Kosten van een prefab kelder

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten van een prefab kelder. Het is echter lastig om hier een concrete prijs voor te geven, omdat het onder andere afhangt van de gebruikte materialen en de oppervlakte van de prefab kelder. Wanneer wij inzicht hebben in uw wensen, is het voor ons makkelijker om een offerte te maken, zodat u inzicht krijgt in de kosten van een prefab kelder.

Advies over prefab kelder

Al sinds jaar en dag is Van Koppen Bouw de specialist als het aankomt op het bouwen van prefab kelders et cetera. U kunt bij ons terecht voor advies over prefab kelders. Bel gerust naar 0187 682 091 of maak gebruik van ons contactformulier. Met plezier vertellen we u meer over de mogelijkheden en kosten van prefab kelders en prefab bouw in het algemeen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.