logo

Renovatie Goeree-Overflakkee

Renovatiewerkzaamheden op Goeree-Overflakee

Renovatie Goeree-Overflakkee

Bent u woonachtig op het prachtige Goeree-Overflakkee en wilt u uw huis laten renoveren? Dat wilt u dit natuurlijk niet aan de eerste de beste overlaten. U bent op zoek naar een bedrijf met kennis van de woningen in onze authentieke omgeving. Een bedrijf dat ouderwets vakmanschap nog steeds op de eerste plaats stelt. Dit zijn waarden die aannemings- en bouwbedrijf Van Koppen ook ontzettend belangrijk vindt. Wij vertellen u graag meer over onze renovatiewerkzaamheden.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Specifieke woonwensen op Goeree-Overflakkee

De verschillende dorpen, mensen, woonstijlen en -wensen op Goeree-Overflakkee zijn moeilijk te omschrijven. Maar met behulp van de juiste dosis kennis en ervaring is de manier waarop echte Eilanders hun woningen willen laten renoveren, optimaal te realiseren. Van Koppen Bouw is gevestigd in Ouddorp en al jaren actief in de nabije omgeving daarvan. Dankzij de jarenlange ervaring en de diepgaande vakkennis van onze werknemers, weten zij precies wat u bedoelt wanneer u uw woonwensen aan hen voorlegt.

Renovatie met authentieke uitstraling

Wanneer u ervoor kiest om aannemings- en bouwbedrijf Van Koppen Bouw in te schakelen bij de renovatie van uw woning op Goeree-Overflakkee, zorgen wij ervoor dat de authentieke uitstraling van uw woning zo veel mogelijk wordt behouden. Tegelijkertijd voldoen wij ook aan de regels en wetgeving die tegenwoordig gelden in ons vak. Deze twee factoren zorgen ervoor dat u uw renovatie met gerust hart aan ons over kunt laten.

Verzekering bij renovatie

Bij ons bouwbedrijf werken enkel medewerkers met passie voor het vak. Zij hebben jarenlange ervaring en zijn echte vaklui, waardoor u erop kunt rekenen dat de klus met succes geklaard zal worden. Hierdoor kunnen zij met een renovatie uw woning omtoveren tot het droomhuis dat u in gedachten had.

Een groot project als een renovatie kan voor u wellicht ietwat spannend zijn in het begin. Gelukkig is dat bij renovatie- en bouwbedrijf Van Koppen nergens voor nodig. Bij ons bent u namelijk verzekerd tegen eventuele gebreken in de oplevering, in de constructie of bij een faillissement. Wij zijn onder andere aangesloten bij Bouwgarant, zodat u uw renovatie op Goeree-Overflakkee met een gerust hart aan ons over kunt laten. Ook zijn wij aangesloten bij Bouwend Nederland.

Renovatie op Goeree-Overflakkee

Heeft u besloten om aannemings- en bouwbedrijf Van Koppen in te zetten bij uw renovatie op Goeree-Overflakkee? Neem dan gerust contact met ons op en maak direct een afspraak. Dan vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden en voorzien wij u van een advies op maat. Wij werken onder andere in Ouddorp, Stellendam en Goedereede.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.