logo

Renovatie huis

Renovatie aan huis door Van Koppen Bouw

Renovatie huis

Heeft u een wat ouder huis en wilt u deze graag laten renoveren, maar bent u bang dat dit ten koste gaat van het oude imago dat uw huis heeft? Laat uw huis dan renoveren door Van Koppen Bouw! De renovatie van uw huis is bij ons in goede handen. Vraag direct naar de mogelijkheden!

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Renovatie huis door Van Koppen Bouw

Bij de renovatie van uw huis streven wij er altijd naar om de authentieke uitstraling te behouden. Natuurlijk zijn er altijd gedeeltes die vervangen moeten worden, maar ons doel is om het wel in dezelfde stijl te bouwen. Daarnaast houden wij ook rekening met de eisen die tegenwoordig worden gesteld. Op die manier wordt de renovatie van uw huis professioneel en netjes uitgevoerd.

De renovatie van uw huis door Van Koppen Bouw is niet het enige wat wou doen. Ook voor nieuwbouw in Zuid-Holland, uw woning verbouwen of het plaatsen van een aanbouw kunt u bij ons terecht! Bij als onze werkzaamheden bent u als opdrachtgever nauw betrokken, ook bij de renovatie van uw huis!

Meer informatie over renovatie huis?

De renovatie van uw huis laten uitvoeren door onze werknemers met jarenlange ervaring? Maak dan direct een afspraak! Ook wanneer u vragen heeft over de renovatie van uw huis of één van onze andere werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.