logo

Systeembouw

Bouwen met de systeembouw methode

Systeembouw

De syteem bouwmethode is een relatief snelle manier van bouwen. Met systeembouw heeft u gegarandeerd een goede kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat uw woning klaar is voor de toekomst! Van Koppen Bouw combineert de traditionele kennis met de nieuwste technieken van systeembouw. Wij gaan samen met u aan de slag om uw wensen in kaart te brengen. Aan de hand van uw wensen geven wij u een gericht bouwadvies.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Systeembouw als snelle bouwmethode

Een woning bouwen in een kort tijdsbestek is prima mogelijk met systeembouw, omdat dit een snelle bouwmethode is. Het stalen frame is de basis van de woning en daarna kunnen de muren en overige elementen snel geplaatst worden. U bent zeker van een snelle oplevering als u kiest voor systeembouw. Daarbij is ook kwaliteit gegarandeerd!

Advies over systeembouw

Heeft u plannen om uw woning of kantoorpand te bouwen met systeembouw, neem dan zeker contact met ons op. Al sinds 1875 leveren wij kwaliteitswerk van het hoogste niveau in de regio’s Zeeland, Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee. Wij voorzien u van advies op maat en maken graag de kosten inzichtelijk voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 0187 682 091.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.