logo

Verbouwing Ouddorp

Van Koppen Bouw in Ouddorp

Verbouwing Ouddorp

Woont u in het mooie Ouddorp en wilt u uw huis laten verbouwen? Voor de verbouwing van uw huis op de kop van Goeree bent u bij aannemings- en bouwbedrijf Van Koppen gegarandeerd aan het juiste adres! Wij weten alles van de bouwstijl in deze omgeving, waardoor wij de geschikte partij zijn om uw bouwproject aan toe te vertrouwen.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Wonen in Ouddorp

Hoewel Ouddorp in het hoogseizoen een toeristische trekpleister kan zijn, is wonen in deze rustgevende badplaats een waar genot. Maar wanneer uw woning niet meer aan al uw wensen voldoet, kan het voorkomen dat u helaas geen optimaal woonplezier meer kunt beleven. En dat willen wij natuurlijk voorkomen! Met behulp van een verbouwing geniet u weer als nooit tevoren van uw prachtige huis. Bijvoorbeeld door een stuk aan te bouwen en uw woonruimte uit te breiden.

De voordelen van Van Koppen

Wellicht bent u al bekend met aannemings- en bouwbedrijf Van Koppen, maar weet u niet exact wat onze specialiteiten zijn. Dat vertellen wij u graag. Een van onze werkzaamheden zijn de vele verbouwingen in Ouddorp. Omdat wij als bedrijf ook gevestigd zijn in Ouddorp, kunnen wij snel en voordelig uw verbouwing verzorgen. Zo kunnen we ontzettend snel schakelen en heeft u bijvoorbeeld minder te maken met voorrijkosten die andere bedrijven wel moeten rekenen.

Werknemers met passie en kennis

Bij aannemings- en bouwbedrijf Van Koppen werken enkel echte vakmensen die verstand hebben van verbouwingen in Ouddorp en omgeving. Niet alleen hebben zij jarenlange ervaring opgedaan in uw directe omgeving (en dus ook met soortgelijke woningen), maar zij worden ook continu geschoold op diverse vlakken. Daardoor zijn onze werknemers geheel op de hoogte van actuele regels en wetgeving. Geen enkele ontwikkeling op het gebied van bouwen en verbouwen gaat aan ons voorbij. Zo kunnen wij samen uw verbouwing tot een waar succes maken.

Betrouwbare partij in verbouwingen

Wellicht is een verbouwing in uw ogen een kostbare zaak die veel risico’s met zich meebrengt. Echter hoeft dit helemaal niet zo te zijn. Wanneer u kiest voor Van Koppen, bent u direct verzekerd tegen allerlei risico’s. Wij zijn namelijk aangesloten bij diverse lidmaatschappen. Denk bijvoorbeeld aan Bouwgarant en Bouwend Nederland. Daardoor bent u verzekerd tegen eventuele gebreken en tekortkomingen. Zelfs wanneer er sprake is van een faillissement is uw bouwproject in veilige handen. Kortom, u kunt ons met een gerust hart onze gang laten gaan!

Verbouwing in Ouddorp?

Dus wilt u binnenkort een verbouwing in Ouddorp laten uitvoeren? Kom dan naar aannemings- en bouwbedrijf Van Koppen, de nummer 1 specialist op het gebied van verbouwingen in deze omgeving. Neem direct contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Tot snel!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.