logo

Wat is een BouwGarant aannemer?

Van Koppen Bouw, BouwGarant aannemer

Wat is een BouwGarant aannemer?

Een BouwGarant aannemer is een aannemer die voldoet aan bepaalde eisen. Wanneer u voor een BouwGarant aannemer kiest, dan heeft u een bepaalde zekerheid. U bent namelijk zeker van kwaliteit, van een garantieregeling en van onafhankelijke conflictbemiddeling. Elke BouwGarant aannemer wordt periodiek getest door een onafhankelijke instelling. Dit resulteert in een hogere klanttevredenheid.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Wat is BouwGarant precies?

In de bouw van Nederland is BouwGarant het grootste keurmerk. BouwGarant is al meer dan 20 jaar actief bezig in de bouwbranche om voor meer zekerheid te zorgen tijdens de bouw van woningen en dergelijke. Daar werken wij bij Van Koppen Bouw graag aan mee!

Uiteraard omvat BouwGarant het gehele bouwpakket: nieuwbouw, verbouw en renovatie. Het keurmerk van BouwGarant wordt uitgereikt aan goede bouwbedrijven, want vakmanschap staat voorop. Bedrijven die niet alleen voor u klaar staan tijdens de bouw, maar ook wanneer er sprake is van eventuele klachten of vragen over garantie.

Hoewel Van Koppen Bouw als aannemer en bouwbedrijf bekend staat om de hoge kwaliteit, kan er altijd iets misgaan tijdens een bouwproject. Dankzij het keurmerk van BouwGarant kunt u ook in die situaties erop vertrouwen dat wij met een passende oplossing komen. Het BouwGarant-keurmerk krijg je als bouwbedrijf immers niet zomaar.

Zekerheid met een BouwGarant aannemer

Wanneer u op zoek bent naar zekerheid, kunt u kiezen voor Bouwbedrijf Van Koppen. Wij zijn BouwGarant aannemer, waardoor u profiteert van bepaalde zekerheden. U kunt rekenen op juiste diploma’s en verzekeringen, op een uitgebreide klachtenregeling, op duidelijke afspraken en op kwaliteitscontroles. Aangezien wij regelmatig getoetst worden, weet u zeker dat wij te allen tijde een betrouwbare partner zijn. Ook bent u zeker van aantoonbare ervaring, een geschillencommissie en garantie. Daarom wordt niet voor niets gezegd: u bouwt zeker met BouwGarant.

Neem contact op met Van Koppen Bouw

Wilt u meer weten over de werkwijze van ons als BouwGarant aannemer? Of heeft u vragen over onze diploma’s, verzekeringen, klachtenregeling of garanties? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer en zijn u graag van dienst als aannemersbedrijf. Wij voorzien u van alle veel voorkomende timmerwerken, zoals nieuwbouw, verbouw, renovatie, dakwerk, et cetera. Zet de eerste stap naar een zorgeloze bouw, verbouwing of renovatie!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.