logo

Woning verbouwen

Uw woning laten verbouwen door Van Koppen Bouw

Woning verbouwen

Uw woning verbouwen geeft vaak veel stress. Hoe lang gaat het duren, waar laat ik al het bouwafval en hoe weet ik zeker dat het eindresultaat naar mijn zin is, zijn vragen die vaak worden gesteld tijdens het verbouwen van uw woning. Bij Van Koppen Bouw hebben wij antwoord op al deze vragen! U kunt dus uitstekend bij ons terecht voor woning verbouwen.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Waarom woning verbouwen

Uw woning verbouwen laat u niet zomaar doen. Het kan zijn dat u meer ruimte wilt, of dat uw woning een opknapbeurt nodig heeft. Van Koppen Bouw heeft werknemers in dienst die al vele projecten succesvol hebben afgerond. Het verbouwen van uw woning is daarom een klus die wij graag voor u uitvoeren. Tijdens het woning verbouwen betrekken wij u continue zodat de verbouwing volledig naar uw wensen wordt uitgevoerd. Daardoor weet u precies hoe lang het gaat duren.

Laat Van Koppen Bouw uw woning verbouwen

Daarom bent u voor het laten verbouwen van uw woning bij ons aan het juiste adres. Bovendien kunt u voor verschillende soorten verbouwingen bij ons terecht. Of het nu gaat om renovatie of een aanbouw, wij zijn u graag van dienst met woning verbouwen. Zo kunnen wij onderstaande voor u oppakken:

  • Keuken of badkamer groter maken
  • Woning compleet isoleren
  • Een opbergzolder met dakkapel maken
  • Een serre aanbouwen
  • En eigenlijk alles wat u maar kunt bedenken

Mocht u nog vragen hebben over uw woning verbouwen, dan horen wij dat graag. Neem contact met ons op voor al uw vragen of maak direct een afspraak om uw woning te laten verbouwen!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.