logo

Prefab houtskeletbouw

Prefab houtskeletbouw door Van Koppen Bouw

Prefab houtskeletbouw

Door met prefabelementen te werken, bent u qua bouwproces niet meer afhankelijk van het weer. Bij prefab houtskeletbouw worden alle voorbereidende werkzaamheden verricht in de werkplaats. Op de bouwlocatie zelf hoeft het huis dus alleen nog maar opgebouwd te worden. Dit maakt dat prefab houtskeletbouw een snelle en efficiënte bouwmethode is.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

De keuze voor prefab houtskeletbouw

In Nederland wordt regelmatig gekozen voor prefab houtskeletbouw. Ook bij Van Koppen Bouw zien we dat de vraag naar deze bouwmethode stijgende is. Dit komt mede door de ruime toepassingsmogelijkheden. Qua afwerking en isolatiewaarde van de woning is namelijk een hoop mogelijk. Met prefab houtskeletbouw geeft u het complete huis zelf vorm.

Prefab houtskeletbouw voor uitbreidingen

Wanneer u uw woning wilt uitbreiden, is prefab houtskeletbouw daar uitermate voor geschikt. Met houtskeletbouw is snel extra ruimte te creëren voor elke woning. Bij Van Koppen Bouw weten we hoe we prefab houtskeletbouw zo effectief mogelijk voor u in kunnen zetten, om uw woning te vergroten!

Meer weten over prefab houtskeletbouw?

Van Koppen Bouw informeert u graag uitgebreid over alle mogelijkheden van prefab houtskeletbouw. Als u belt naar 0187 – 682 091 vertellen we u graag meer over de opties. U kunt er ook voor kiezen om ons contactformulier in te vullen of een offerte aan te vragen. Een persoonlijk gesprek over prefab houtskeletbouw is uiteraard ook mogelijk.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.