logo

Vrijstaande woning bouwen

Meer informatie over vrijstaande woningen

Vrijstaande woning bouwen

Bent u in het bezit van een stuk grond en wilt u daar een vrijstaande woning bouwen op dat stuk grond? Van Koppen Bouw realiseert graag uw vrijstaande woning. Een woning die volledig naar uw eigen wensen wordt gemaakt, is toch ook uw droom? Geheel naar eigen inzicht uw woning laten bouwen? Neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Mogelijkheden van vrijstaande woning bouwen

Bij het bouwen van uw vrijstaande woning zijn er vele mogelijkheden. Wij willen uw wensen allemaal realiseren. Wij bouwen vrijstaande woningen zowel op de traditionele als de moderne manier. Zoals u bij onze projecten kunt zien, kunnen wij vrijwel elk soort vrijstaande woning bouwen. Om uw vrijstaande woning volledig naar wens te maken, betrekken wij u niet alleen vooraf, maar ook tijdens de bouw. Daarnaast regelen wij alles rondom de bouw. U kunt hierbij denken aan de benodigde vergunningen.

Van Koppen Bouw komt graag uw vrijstaande woning bouwen
Van Koppen Bouw kan uw vrijstaande woning bouwen op Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten en in Zeeland. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een vrijstaande woning bouwen, neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons contactformulier invullen, maar wij zijn ook telefonisch te bereiken via 0187 – 68 20 91. Vraag gerust meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.