logo

Prefab

Prefab woningen

Prefab woningen op Goeree-Overflakkee

Prefab houtskeletbouw woningen zijn woningen waarvan de onderdelen vooraf op de werkplaats worden gemaakt, zodat de woning alleen nog maar in elkaar moet worden gezet. Hieraan zitten een aantal voordelen verbonden. Van Koppen Bouw bouwt deze prefab woningen ook op Goeree-Overflakkee. Bijvoorbeeld in Ouddorp, Stellendam, Goedereede, maar ook buiten Goeree-Overflakkee. In Renesse en Burgh-Haamstede bouwen wij ook prefab woningen.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n.jpg

Prefab woningen hebben een aantal voordelen. Doordat de onderdelen van de woning op de werkplaats worden gemaakt kan er zeer nauwkeurig worden gewerkt. Hierdoor bent u verzekerd van maatwerk. Omdat er op de werkplaats van Van Koppen Bouw wordt gewerkt is er op de bouwplaats zelf minder werkafval. Hierdoor kan er beter gewerkt worden. Ook scheelt het in de kosten. De belangrijkste reden hiervoor is dat er een stuk sneller kan worden gewerkt. Tijdwinst is het belangrijkste voordeel van prefab houtskeletbouw. Dit heeft er ook mee te maken dat we niet afhankelijk zijn van weersomstandigheden. Bij slecht weer kunnen wij binnen gewoon verder met onze werkzaamheden.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.