logo

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw voor uw woning

Houtskeletbouw

Van Koppen Bouw is een modern bedrijf dat gespecialiseerd is in onder andere houtskeletbouw. Houtskeletbouw is een moderne en vooral duurzame manier van bouwen waarbij de draagconstructie van het huis uit hout bestaat. Moderne houtskeletbouw een goed alternatief voor de standaard bouwtechnieken en brengt vele voordelen met zich mee.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Waarom moderne houtskeletbouw?

 

Met een houten draagconstructie staat uw huis (bijvoorbeeld een landhuis) binnen zes tot acht weken, afhankelijk van de weersomstandigheden. Het grote voordeel van houtskeletbouw is dat de lossen elementen voorafgaand de montage worden gefabriceerd in de fabriekshal (prefab). Deze losse elementen kunnen vervolgens eenvoudig worden gemonteerd op locatie, waardoor moderne houtskeletbouw snel zichtbaar resultaat geeft.

 

De voordelen van houtskeletbouw

 

Hieronder volgen de drie grootste voordelen van houtskeletbouw:

  • Ontwerp: gedurende het ontwerpproces van uw woning wordt u nauw betrokken bij de vormgeving. Het houtskelet wordt vooraf volledig uitgetekend en zo krijgt u een goed beeld van het uiteindelijke resultaat van houtskeletbouw.
  • Snelle oplevering: over het algemeen staat uw huis met een houten draagconstructie binnen zes tot acht weken. Bij traditionele bouwtechnieken komen vaak problemen voor met bouwvocht, waardoor de bouw van uw huis flink vertraagd kan worden. Door de snelle oplevering van houtskeletbouw wordt bouwvocht tot het minimum beperkt en kan het huis dus sneller worden opgeleverd.
  • Energiezuinig en milieuvriendelijk: met moderne houtskeletbouw beschikt uw woning over hoge isolatie-waarden en is daardoor energiezuinig en zeer comfortabel om in te leven. Daarnaast wordt bij de bouw van een houten draagconstructie voornamelijk gebruik gemaakt van milieuvriendelijke materialen.

 

Werkgebied voor houtskeletbouw

 

Van Koppen Bouw is gevestigd in Ouddorp en heeft reeds verschillende moderne houtskeletbouw projecten voltooid in voornamelijk de provincie Zeeland en grote delen van Zuid-Holland. Zo zijn wij onder andere actief in:

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.